Servicii

În urma experienței acumulate de-a lungul anilor, ne-am dezvoltat echipa și suntem în permanență interesați de tot ce e nou în domeniul IT pentru a putea oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate.

 

Serviciile noastre te ajută să îți dezvolți compania și să îți plasezi afacerea în rândul afacerilor de top. Alege să îți îmbunătățești imaginea firmei, astfel încât să fie cât mai bine reprezentată, cu ajutorul serviciilor de web design, design grafic și proiectare web pe care ți le oferim.

Programare eficientă

HTML5, CSS3, PHP, SQL, JS sunt îmbinate perfect pentru a realiza o structură solidă pentru platforma ta web, fie că e un site de prezentare, un magazin online sau un simplu blog.

Design responsive

Website-urile adaptabile (responsive) reprezintă viitorul. Cu toții folosim mai mult de un dispozitiv și ne este mult mai ușor să accesăm informațiile care le căutăm de pe o tabletă sau un telefon. Proiectele realizate de noi le vei putea accesa de pe orice dispozitiv ai dori și vei vedea conținutul adaptat.

Design personalizat

Noi luăm ideile tale și le transpunem în așa fel încât website-ul realizat de noi să reprezinte cât mai bine și mai eficient compania ta. Desigur, elegant și estetic.

Panou de administrare

O data ce proiectul tău este finalizat și site-ul este online, tot conținutul îl poți administra singur din panoul de administrare, pe care l-am creat simplu și eficient, ușor de utilizat.

Dezvoltare software

Ai nevoie de un software personalizat cu propriile tale specificații? Suntem aici pentru a pune în aplicare planurile tale.

Gestiunea stocurilor și statistici

Îți punem la dispozitie posibilitatea de a gestiona cu ușurință stocurile magazinului tău online. De asemenea, putem genera statistici pentru a vedea progresul afacerii tale în timp real.

Procesul Nostru

Dezvoltăm idei

Structurăm design-ul

Construim pagina web

Lansăm proiectul

Ofertă personalizată

Cu toții avem nevoi diferite, atât în viața personală, cât și în viața profesională, tocmai de aceea două companii care au același domeniu de desfășurare a activității necesită servicii personalizate.

 

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi prin pagina noastră de contact și în cel mai scurt timp vom lua legătura pentru o consultanță gratuită.

Afacerile au doar două funcții:

marketing și inovatie.

Peter Drucker